Träningen

Efter utbildningens slut bestämde jag mig för att försöka träna med lite mer fokus. Jag har tränat 3 pass i veckan och minskat antalet repetitioner varannan vecka.  Jag började på 14 repetitioner för varje övning och med lätta vikter, man klarar inte så höga vikter om man skall göra 14 reps. Denna vecka är jag nere på 8 reps och nästa vecka ska jag köra 6 st repetitioner i varje övning. Vikterna blir då tyngre ju lägre repsantal man kör.

En grej som man upptäcker ganska fort är i vilka övningar man tappar teknik när det blir tyngre. Knäböj är en sådan övning för mig. Någonstans har jag för dålig rörlighet för att göra en riktig knäböj.

Efter mina 2 veckor med 6 reps är det julhelg och då vet jag att det inte kommer att bli någon träning. Så planen är att börja om efter jul men med lite ändringar i de övningar jag gör. Knäböj kommer nog att ersättas med något annat och så får jag träna upp rörlighet i stället

Annons
Träningen

En reaktion på ”Träningen

  1. sockenvagenssota skriver:

    Ja jag är inte på din linje, minns ännu ett inlägg som du skrev, tro det var om din mamma som började promenera och röra på sig… Alla kan ändra sig, vi gör medvetna val, så man bestämmer själv hur man vill må… Och för mig är måendet bra, väger gärna mer om det är i ökad muskelmassa, så mitt nästa projekt är nog att börja väcka mina slumrande muskler till liv… Önskar dig allt gott där nere i södern och hoppas att Sven inte ställt till det för dig!

Kommentarer är stängda.