Hemlängtan

Ibland får man det. I går var det 6 grader kallt och i och med avsaknaden av snö så fryser verkligen allt ihop. Bilen har frost både på insidan och utsidan. De blöta löven har frusit till sköra små ting som går sönder när man trampar på dem.  Katten tycker att det är roligare att peta trådar ur soffan och sedan äta upp dem än att vara ute och jaga. I går när jag satte mig i bilen tänkte jag att om jag hade bott i Dorotea och om det hade varit helg ja då hade jag åkt upp på Tåsjöberget och tittat på fjälltopparna.  I går hade varit en sådan dag då en sådan utflykt hade varit perfekt. Tåsjöbergert ligger 100+ mil bort och när man inser det ja då blir man lite hemsjuk.

IMG_20131128_181243

Katten och soffan föresten. Vet ni vad hon gör? Hon kommer in från skogen, som är full av träd att vässa klorna på, sedan går hon illmarigt fram till soffan. Hon sätter sig på bakbena och kör in alla 10 klor i soffan. Därefter börjar hon klösa frenetiskt samtidigt som hon tittar på mig och ler. Jo jag är ganska övertygad om att hon flinar åt mig för hon ser så lycklig ut. Jag har en väldigt dyr klösbräda jag.

IMG_20131114_180159

Annons
Hemlängtan