Vinter kom och gick

När Vinter väl kom hit ja då hette den Sven och ställde till med en jäkla oreda. Jag har alltid tänkt lite så att jag som Norrlänning nog alltid kommer att ta mig till jobbet oavsett väder. Jag är van att köra i snö och bilen är 4-hjulsdriven och har hyfsade vinterdäck. Under natten till fredag så kom ju Sven och det första jag gör på morgonen är att köra fast uppe på Toarp. Lyckades ta mig loss från den lilla driva som jag kört in i och började köra mot Gällstad. Mitt i Toarps allé ligger ett träd över vägen. Jag vänder och skall köra över Södra Säm men där är det också stopp. En av mina grannar stod i korsningen och berättade att en man var på väg med motorsåg.  Jag hade inte kalkylerat med nedblåsta trän i min jag-tar-mig-till-jobbet-

oavsett filosofi. Kanske är en motorsåg jag ska önska mig i julklapp. Det ÄR en motorsåg jag ska önska mig i julklapp.

Nu är nästan all snö borta på grund av plusgrader

IMG_20131206_193939[1] IMG_20131208_083317[1]

Annons
Vinter kom och gick