Naiv husägare

Nästa sommar blir det de tre stora, tak, fönster och tilläggsisolering

Jo tjena.  Hur sjutton skulle vi ha råd med det? Vi har tagit in en offert på taket nu i alla fall och det känns väll som att vi börjar med det. Kan ju vara bra med ett nytt tak.

Isolera väggarna behöver vi inte göra i år i alla fall. Vintern har vi klarat utan att frysa ihjäl. fönstren är dock en annan historia. Vi har haft lite fukt i dem nu i vinter. Mest i de tre på ovanvåningen. Men det blir ju mysigt när fukten fryser och det blir rimfrost!

20160116_084540Så här fint kan det bli när det är kallt ute.

Annons
Naiv husägare

En reaktion på ”Naiv husägare

  1. U.uffe.E skriver:

    Hej Anna, känner igen bekymren för vi har ett ”gammhus” som vi fixade till utvändigt på mitten av 80 talet. (tak och ny brädfodring med tilläggsisolering) Mycket pengar och jobb, men det var det värt. Vi gjorde inte allt samma år, utan tog det pö om pö. För 16 år sedan satte vi in en brasinsats i den öppna spisen, de bäst investerade 10 000:- någonsin. Hoppas du mår bra nu och får fortsätta vara frisk, för hälsan är viktigast. Mvh. Uffe. E

Kommentarer är stängda.