Veckans träning del 1: Gymmet

Måndag. Gym. Jag gillar gymmet. Man kan fokusera. Det finns rätt utrustning för de övningar man vill göra. Går jag till gymmet så har jag en ganska klar bild över vad jag ska träna och vilka övningar jag ska göra. Jag gillar gymmet men jag gillar det inte så mycket att jag går dit O-fokuserad och får en dålig träning. Jag körde rygg och axlar. Detta är en del av träningen som är nödvändig för att jag inte så få ont i skuldrorna. Den är också nödvändig för att förbättra hållningen. Jag är en sån där typisk kutryggigt typ med framåtroterade axlar. Jag ryser varje gång jag ser en bild på mig själv och mina jävla axlar som ser ut att vara placerade framför brösten. Bygger jag muskler i ryggen och i baksida axlar så vet jag att det kommer att bli bättre.

Passet bestod av:

Chins

Enhandslats

Enhandsrodd

Omvänd Pec-deck

Framåtlutade drag i kabel

Hantellyft åt sidan

Ett bra pass som gjorde mig ordentligt trött i kroppen. Det är mitt största mål när jag tränar, när jag är klar så är jag slut och nöjd.

20140311_171731

Detta är min hjälp när jag gör chins. Ett sorts gummiband som gör mig lite lättare 🙂

Annons
Veckans träning del 1: Gymmet