Sot

Upptäckte precis att mitt hem är täckt av ett tunt lager sot. Blir väll så när man eldar.  Snön har lagt igen. Förra helgen kändes det som vår. Det gör det inte nu och på tisdag ska det bli -18 grader. Det är rent ute i alla fall. Jag känner mig mentalt slut men samtidigt jäkligt laddad.  Vi får se vad som händer i framtiden. Vad än fallet blir så ska det hanteras och accepteras. Jag har försökt förstå skillnaden mellan de två i veckan. Skillnaden mellan att lära sig hantera saker och acceptera saker. Den ena är fysisk och den andra är psykisk det förstår jag. Frågan är bara om den som ber mig hantera saker också förstår att det handlar om acceptans. Jag tror inte det. Den andra frågan blir ju då om  jag ska acceptera det?  Blä. I morgon är det ny vecka och nya möjligheter.

Annons
Sot

En reaktion på ”Sot

Kommentarer är stängda.