Elle, vin, mässa och suddiga bilder.

Veckan har kommit halsvägs, skönt. Överlever jag morgondagen så kommer jag berätta om det, bara så ni vet. Och fira, klappa mig på axeln och tycka att jag är lite halvduktig.

IMG_20130204_115722I måndags åkte vi upp till stockholm för mässa och för Elle interiörs prisutdelning. Under stora delar av 2012 har jag jobbat med  4 stycken plåtskåp som är ritade av Roger Persson. 2 av skåpen blev vinnare av årets badrumsprodukt och vår väldigt ödmjuka designer fick ta emot ett diplom i måndags. Vi satt i publiken och klappade och hejade.

IMG_20130204_200550Jag har aldrig varit i närheten av så mycket kändisar som jag var i måndags. Ångesten av att vara lantisarna på besök i storstan dödade vi genom att dricka ett eller 2 glas vin för mycket.

IMG_20130204_210222”Vår” Roger

IMG_20130204_213422Roger, Fredrik och jag. Här har cheferna gått för att få i sig dagens enda riktiga mål mat (ett väldigt moget och vuxet beslut) och det är här vi tycker att man kan bli mätt genom att dricka ett eller 2 glas vin för mycket.

IMG_20130205_082826Tisdag var mässdag och tydligen är det bra att vara först på plats. Det var vi. Kl 8 på morgonen. Jag har nog aldrig mentalt peppat mig själv som jag gjorde den morgonen under frukosten. Du klarar detta Anna! Vi hade en väldigt fin monter om jag får säga det.

IMG_20130205_094847

Ska man besöka en hall på mässan så tycker jag att hallen där alla unga designers och studenter håller till är den man ska satsa på. Det är så härligt naivt och oförstört. Ingen har sagt till dem att det måste gå att producera eller att det inte får kosta något. Min absoluta favorit blev denna ram med kopparhörn. Tror det var ett projekt från en Norsk skola. Så jäkla snygg och enkel.

Hela Stockholmsbesöket fick ett väldigt tråkigt slut då någon hade knackat sönder en ruta på chefens bil och knyckt allas väskor som vi förvarade där under tisdagen.  Så jäkla tråkigt…och onödigt.

Annons
Elle, vin, mässa och suddiga bilder.

En reaktion på ”Elle, vin, mässa och suddiga bilder.

Kommentarer är stängda.