Fuskkött

Media har gett oss ett nytt fint ord, Fuskkött. Det är inte My Little Pony eller enhörningar som Findus malt ner till köttfärs. Visst man ska inte ljuga, och vad som ingår i vår mat måste vara korrekt och riktigt men det är faktiskt bara häst. Är det för att hästen gränsar till något sorts husdjur som det blir så jobbigt? För det är ju inte dåligt kött.  Jag förstår inte. Findus har fuskat och inte sagt något. INTE OK! Men ingen kommer att dö och ingen kommer att bli sjuk. Om man dessutom kisar så är en ko och en häst förvillande lika varandra. Mår man dåligt över att man eventuellt ätit häst så tycker jag man ska ägna vårt mjölkdrickande en tanke. Tänk ändå om det hade varit enhörningar. Det hade varit skandal det.

Charlie_The_Unicorn_by_Kaydolf

Annons
Fuskkött

En reaktion på ”Fuskkött

  1. Annika skriver:

    Jag hörde nå’t om att nå’n medicin man ofta ger till hästar kan vara skadlig för människor, annars håller jag med om att det väl inte är nå’n större fara.

Kommentarer är stängda.