Fint besök

I går kom Vera och Jenny och hälsade på. Efter att ha delat en flaska Prosecco och lite mat så var det dags för en promenad i skogen. När vi kom in i den täta och trolska  granskogen så sätter sig Jenny på huk för att ta en bild. Det vi sedan hör är -Här finns det Svamp! Trattkantareller hade Jenny hittat där på marken. Ja vad gör man jo man börjar plocka, Jenny blir mer och mer exalterad efter som det finns massor utav svamp. Vi har med oss ett paraply som får fungera som korg.

Eftersom vi förlorade dagsljus ganska snabbt så tyckte jag och Vera att det var dags att lura Jenny ut ur skogen och enda sättet att göra det på var att lova att vi skulle fortsätta i dag. Och det gjorde vi. Det blev ganska mycket svamp plockad under några timmar.

Annons
Fint besök

En reaktion på ”Fint besök

  1. sockenvagenssota skriver:

    Gyyyyymt härliga bilder, får sådan lust att springa till skogs å plocka svamp! Men här har snön gömt de små rackarna så nu får jag allt vänta till nästa säsong…

Kommentarer är stängda.