Frost och halvtid

 

Frost för hela slanten i morse. La om till vinterdäck i dag. Kännes som om det kunde vara bra.

Utmaningen  är inne i halvtid och jag har misslyckas lite redan nu måste jag erkänna. Jag ligger helt enkelt efter så det skriker om det. Men jag kör på ändå och så får vi se vars det slutar. Får väll dra i gång en ny utmaning direkt efteråt.

Maxtetster.

Plankan 50 sek. Armhävningar 12 st. Situps 21 st.  Jägarvila 30 sek. Upphopp 30 st.

Halvtidsresultat. 8 pass. 160 armhävnningar. 320 situps. 8 min jägarvila. 4 min plankan. Som sagt jag ligger efter och har egentligen inga ursäkter.

Annons
Frost och halvtid

4 reaktioner på ”Frost och halvtid

 1. U.uffe.E skriver:

  Ännu en fantastiskt fin bild, beskriv gärna för en gammal jägare vad jägarvila är för något ? För jag utgår från att det inte betyder att sitta still på stolryggsäcken. Tack på förhand från en som har 8 grader minus ute, betydligt varmare inne bra ved du vet. Ha det bra.

  1. A skriver:

   Jägarvila har väldigt lite med både jägare och vila att göra. Man sätter sig med benen i 90 grader och ryggen mot en vägg och så ska man sitta så länge som möjligt. I mästarnas mästare brukar detta vara ett av tävlingsinslagen.

 2. U.uffe.E skriver:

  Jaha den varianten har jag både testat och sett på tv, men inte uppfattat att det kallades jägarvila, men tack för informationen. För en stund sedan vräkte snön ned här hemma, så jag tror inte det dröjer innan man får anstränga både armar och ben. Ha en bra kväll, nu ska jag göra upp eld i braskaminen.

 3. U.uffe.E skriver:

  Annars finns det ju en annan form av jägarvila, som jag brukar tillämpa: Utsträckt liggande på ett renskinn med lagomt stark kaffe kokat över öppen eld i träkosan. Torrkötte som tilltugg som det är, eller något blötlagt i kaffet, som man plockar upp med kniven och stoppar direkt i munnen. (förskräckligt bordskick) Fantastiskt gott. Ha det.

Kommentarer är stängda.