Funderingar på snö

Och om det kommer att komma någon i år. När man bodde uppe i Norr så kom den ju alltid nån gång. Det kanske tog till jul men det kom alltid snö. Och så kom det massor. Det här är en bild från februari.

Ingen snö alls! Det enda som är lite roligt meden snöfattig vinter är att man slipper skotta.

Annons
Funderingar på snö

2 reaktioner på ”Funderingar på snö

  1. U.uffe.E skriver:

    I går på älgpass i skogarna väster om Bygdsiljum, snöade det så det i bergen blev vitt på marken. Det var faktiskt skönt med en eld på passet. Det dröjer förhoppningsvis innan du behöver skotta snö, så du hinner nog hitta igen både armar och axlar innan dess.

  2. Annika skriver:

    Jag undrar också om jag får se nån snö iår, förra vintern snöade det en kväll, blev vitt och fint men allt töade bort dagen efter. Trodde att det skulle vara skönt med milda vintrar, men det är ju så fuktigt och rått här. Jag saknar snö och torr, frisk kyla!

Kommentarer är stängda.