I spindelnätet blir världen plötsligt liten

Bästa vännen Vera gillar att rita och är med i ett Torsdagstema där folk ritar fina saker efter ett bestämt tema. När jag sitter och kollar in folks bilder och blir inspirerad så hittar jag även Märta vars blogg jag läser. Jag vet vem Märta är trots att vi aldrig har träffats. Hon bor ett Norrländskt stenkast från Pappa. Samma sak var det ju med Sofia, jag läste hennes blogg och helt plötsligt är vi på samma bröllop eftersom hon och Lotta (Bruden)  gick i skola tillsammans och jag och Lotta råkade vara på samma glöggfest.

Nä nu ska jag sluta fundera över nätet och dess vägar och försöka få in Katten i stället.

Annons
I spindelnätet blir världen plötsligt liten

3 reaktioner på ”I spindelnätet blir världen plötsligt liten

  1. Jag läser din blogg med stor behållning, känner Märta och bor ett Norrländskt stenkast från din pappa (som jag också känner). Nätet växer… =) Du tar förresten helt fantastiska foton. Trevlig helg!

  2. Hihi, det känns som man känner varann då man har rötterna i samma bygd tycker jag! Och så har jag ju hört Annica prata om dig sedan de tog Lady! Coolt var det att Lady ju var den där snygga tävlingsponnyn på min ridskola -i SUNDSVALL… som min ridlärare åkte runt med i en transport där det stod Lady utanpå. Lustigt är det, hur vägarna vävs samman!
    Du kanske måste komma förbi på fika nästa gång du är i nurr!?

Kommentarer är stängda.