Felvända kollegor i exelceller

”-Jag har vänt på tröjan nu, och kalsongerna för dom var också ut och in!” Det är från Monchichi kollegan jag får denna information i slutet på dagen. Han dök upp i en felvänd t-shirt i morse och jag var inte sen på att påpeka hans lilla misstag.  En annan kollega berättade att han sovit max 2 timmar i natt, en mardröm hade varit orsaken. -Har du sett Tron? frågar han mig. Nä men jag vet ungefär vad den handlar om, det är någon som har kommit in i ett dataspel.” -Jag drömde att jag var fast i ett exel-dokument. Dom där cellerna som exel är uppbyggt av, det gick inte att komma där i från.” Kollegan ser tagen och lite skärrad ut när han berättar om denna otäcka mardröm. Jag kan ju inte reagera på annat sätt än att gapskratta. Har jag sagt att jag gillar min smått vrickade kollegor, i vilket fall så gör jag det. Jag gillar dom skarpt.

Annons
Felvända kollegor i exelceller