Hästtjej ?

Åååå jag hade ju lämnat alla dessa hästar bakom mig. I ett annat liv fanns Pontus, Lady, Indira och Misselin. Men det var länge sedan. Nu på kort tid har folk börjat peta med vassa föremål på en punkt i huvudet där de där hästarna finns. Först var det hästtjejen som sa att jag kunde ju följa med henne på en tur när hon ändå skulle ut med svartingarna. Sedan var det tokan Lotta som tyckte att vi skulle börja rida i Ulricehamn. Så nu sitter jag här å försiktigt kollar jag på lite kläder, hjälmar och snygga ridstövlar. Tur att Hööks bara ligger 40 min bort 🙂

Annons
Hästtjej ?

2 reaktioner på ”Hästtjej ?

  1. Jenny skriver:

    Tur att du söker snygga ridstövlar, för snygga ridbyxor existerar inte har jag upptäckt. De redan svulstiga ridbyxlåren (som dina vältränade lemmar visserligen inte besitter) kan jag lovar får all den uppmärksamheten de inte förtjänar i dessa fantastiska plagg.

Kommentarer är stängda.