Går omkring och bara luktar ren

Jag gillar parfym.se där kan man köpa parfymer som inte kommer i 1 liters flaskor. Jag tycker att parfymer brukar bli dåliga efter ett tag. Den här gången chansade jag hej vilt. Jag köpte ett kitt av Cleans parfymer. Små små flaskor. Nu går jag omkring och luktar nyduschad, varm bomull, nytvättad och ren. Problemet med dessa parfymer är att det inte är parfymer, de är bortglömda minnen. En av dem luktar som rengöringsmedlet de använde på hotellet i Port Elisabeth. En annan som farmors garderob. Vad tycker jag då? Tja de duger. Jag skulle dock vilja ha en parfym som luktade finess schampo. Där har vi minnen. Eller varför inte bekämpningsmedlet hormoslyr, då kan jag gå nerför trappan i farmors och farfars före detta hus om och om igen.

 

 

Annons
Går omkring och bara luktar ren

4 reaktioner på ”Går omkring och bara luktar ren

 1. morgan skriver:

  hormoslyr har jag en gammal dunk du kan få,fast jag rekomenderar ju inte att smeta det på kroppen.

 2. Ingela skriver:

  Åhhh, jag min lilla ärthjärta iddes inte köpa Clean-kitet då jag var ute och flög som mest. Nu är jag avundsjuk…

 3. Ha Ha! Trodde att Du gick omkring och luktade lapptussar.
  Synd att det inte är doftdata med alla ljuvliga dofter Du beskriver? Fast hormoslyr och Farmors garderob? Njae!
  Tack för en blogg med mycket både humor och allvar. Saknar dock Dina bilder på norrlandsnaturen, men hästar går hem dom också. Jättefina bilder!
  Och Du, ärlighet varar längst, bara den inte sårar.
  Ma råkes!

Kommentarer är stängda.