Ett projekt

Låt mig presentera mitt lilla helvete till rabatt. Den är sorglig. I vardagsrummet ligger, vad jag tror är resterna av en gammal säng och de ska förhoppningsvis bli en del av den nya rabattbänken jag tänkte bygga. Nu till frågan, vad ska jag så?

Annons
Ett projekt

3 reaktioner på ”Ett projekt

 1. Lars Bjurén skriver:

  Hej Anna!

  ”Mitt lilla helvete till rabatt”, ”vad jag tror är resterna av en gammal säng.” Du är verkligen rolig och jag följer din blogg sedan en tid och får mig många glada skratt av din käckhet. Lycka till nu när du är på resande fot.

  Lars, norrlänning från början, men bor numera i Dalarna

  1. A skriver:

   Vad roligt att man kan roa 🙂 fast jag är inte på resande fot just nu…har kommit hem från Stockholm och det gick bra, inget askmoln så långt ögat kunde nå.

 2. Ingela skriver:

  Hm, jag har sått lite olika tagetes: stor, sammets och vad det nu var och det verkar bli en hel hög. Vill du ha så kan du få några plantor av mig? Eller är du ute efter perenna så tar jag mig gärna en tur till en närliggande plantskola för lite inspiration.

Kommentarer är stängda.