Vad gör jag?

Ska jag krama kon? Kolla tandstatus? Vad gör jag, det är ju farligt? Vars är pappa? Han som i dag får ångest när jag kör bil. Det är nog mamma som har tagit kortet för hon är lite mer ”det som inte dödar…” Jag gick inte på dagis, nä mina föräldrar ställde in mig med en kalv i ett kalvbås. Tomten fick inte mina nappar utan  pappa slängde ut alla genom ett fönster en natt.  Undra hur många gånger man satt fast i leran nere vid silon och med fast menar jag fast! Enda utvägen därifrån var att försöka lirka fötterna ur stövlarna.  Jag var en lycklig unge och är så tacksam för min uppväxt, den var fin.

Annons
Vad gör jag?

En reaktion på ”Vad gör jag?

  1. Andreas skriver:

    Detta har inget med bilden att göra. Men jag vill bara påminna mig själv om att ta upp Dorotheas inblandning i Lars Keplers roman. Det är ett ämne vi i periferin måste avhandla under ditt besök.

Kommentarer är stängda.