En skitsak

”Hej, jag är er granne… här brukar vi låna de mesta av de som flyttar in. Jag tänkte börja med toan…”

Jag är utan toalett. Nått vajs med avloppet. Trevlig överraskning så här på en torsdagskväll.  Det enda jag är glad över är att jag upptäckte det av en slump, vilken jävla knepig sits man hade suttit i om det hade varit efter ett toalettbesök. Nä bägge toaletterna och avloppet som tvättmaskinen använder lever rövare i mitt hem just nu. Kul kul kuk.

Röris – det kan vara något med avluftningen som sitter på taket.

Jag –Jaha

Röris – Men det är inte säkert

Jag – nähe

Om dendära avluftningen ligger på taket så ligger den under en meter snö. Också kul.

Annons
En skitsak

3 reaktioner på ”En skitsak

  1. P.L. skriver:

    Hehehehe 🙂
    Måste ju bara skriva att du gör mig glad när du delar med dig av sådana personliga tragedier. Sedan måste jag bekänna att jag oftare än oftast drar på smilbanden då jag läser bloggen men är för lat för att kommentera, oftare än oftast… Kanske e dax å unna dig en eller några nätters Hotellvistelse någonstans eller har du plockat fram skarpa, irriterade rösten när du pratat med Bostadsföretaget/föreningen
    MVH

Kommentarer är stängda.