Goa människor

Det var nog avluftningen på taket, vi tror det, VVS-killen och jag. Hans bedömning är mer professionell än min. Det är inte det lättaste att hitta ett rör på taket under all snö. VVS-killen har skottat och jag har försökt dirigera på ett ungefär.  När allt är klart ska jag bara provspola en gång, då håller jag på att flippra ner en snusdosa i toaletten. Det gick bra. Den flöt upp. Snacka om stopp, om den hade försvunnit.  Är lite impad av VVS-killen, sjukt bra humör. Det skulle jag inte ha med det jobbet. Varje sanitetsjobb du åker ut på är ju en potentiell katastrof.

Annons
Goa människor

3 reaktioner på ”Goa människor

  1. P.L. skriver:

    Låter som han är en helt vanlig vardagshjälte. 🙂

    Kanske e dax å sluta snusa nu då? Hehehe Jag skulle vilja säga att jag slutat men har bara varit utan i typ 2.5 vecka så e väll mera ett uppehåll än slutat snusa. Är dock grymt nöjd över prestationen! Händerna åker emelertid instinktivt å letar snusdosan i fickan en 5-10 ggr per dag fortfarande… 😦

    1. Jag har slutat seriöst typ 3 gånger. Sist så festsnusa jag inte ens. Men suget finns alltid kvar tyvärr och det krävs väldigt lite för att man ska tippa över kanten. Önskar dig all lycka P för det är svårt.

  2. P.L. skriver:

    Mjo, de e större risk å börja igen om man e på krogen å hänger men då jag knappt e det längre så e det nog enklare å sluta känns det som. Vet inte hur många gånger jag halvseriöst tänkt sluta men det e ett antal så jag vet att det inte e lätt. Suget e inte så stort nu ändå, var värre första veckan. Jag tror dock man kommer ifrån det till daglig dax, men det e nog olika iofs. Men om någon i närheten öppnar en dosa så nosen får i sig lite lukt av färsk lössnuns, huuujjj. Bara å kliva ut eller leta tag i en pinne å bita i typ. hehehe

Kommentarer är stängda.