En flytt

Jag tycker det är ett rent helvete att flytta. Alltså att kånka grejer. Man ska packa, sortera och organisera men det brukar ju bli lite si och så med det. Sedan ska man bära. Man ska bära små grejer, stora grejer, grejer som inte vill bli burna. Det är inga trappor denna gång i alla fall. Blir kallsvettig då jag tänker på hur jag stått inklämd i ett hörn i en trappuppgång med en stor soffa som sakta glider ur ens händer. Å det är svettigt. Det är varmt och svettigt att bära. Sedan när man fått in allt ja då ska det packas upp, här straffas man hårt om man inte packade ner skiten ordentligt i första läget. Sist men inte minst så ska det städas på det gamla stället. Jag hatar det. Allt med en flytt hatar jag. Det här kommer att bli en relations-testare av stora mått känner jag.

????????????????????????????????????

Men vad ska man göra? Knotiga-lisa får följa med på ännu en flytt. Henne fick jag av mamma när jag flyttade till min första lägenhet för 16 år sedan. Vi har gjort några flyttar ihop och nu blir det ännu en.

 

 

Annons
En flytt