En snabb och smidig renovering

Alla säger samma sak -Det tar längre tid och blir dyrare än man tror. Själv ler man lite tillgjort och tänker -inte för oss. Men så är det. En av universums sanningar. Det tar längre tid och blir dyrare än man tror. Vi skulle ”bara” fixa lite i köket. Måla lite och byta bänkskiva. Små grejer.  För det första är ALLT dyrt. Hur en liten burk färg kan kosta upp mot 300 spänn är ju en gåta. Men Teknos måste gå bra som företag. Går det att köpa aktier? Sedan är allt snett. Något man tydligen! får räkna med i gamla hus. Till sist så strular saker. Nä till sist ska man vara överens. Som par. För det är ju bägges hus.  Men men vi har fixat lite i köket. Målat lite och med inställningen att det kan inte bli värre.

Här är lite före-bilder på vårt kök. Efter får jag ta senare, den sista listen är inte på plats än….

DSC_0786 DSC_0782 DSC_0789

Annons
En snabb och smidig renovering