Opererad och klar

Det är en konstig känsla att bli sövd. Man ligger där på operationsbordet och helt plötsligt är det någon som ropar ens namn och väcker en. Under denna tid har man blivit skuren, sydd och fått en kateter insatt. Det svåraste att förstå är hur man inte har vaknat av denna behandling. Sedan dom timmarna man ligger på uppvaket och dåsar från halvsovande till yrvaken. Men nu är det gjort. En äggstock med tillhörande cysta är borttagen och jag fick åka hem dagen efter. Det gör lite ont men det ska det väll när dom har varit inne och rotat i magen. Min läkare var också nog med att påpeka att ärret sitter vänster sida men det är höger äggstock som är borta. Var visst lite svårt att se vars cystan faktiskt satt innan operationen.

Annons
Opererad och klar

2 reaktioner på ”Opererad och klar

  1. Ingela Lindberg skriver:

    Oj, nu var det längesedan jag var in och ”kollade” dig. Himmel vad det händer grejjor. Ta hand om dig och krya på dig!

Kommentarer är stängda.