Veckans träning del 3: hemma

Onsdag: Träning hemma. Jag ska väll vara glad för att jag har träffat någon som gillar att träna. Jag orkar som inte med att sitta i soffan och trycka i mig chips samtidigt som någon gör armhävningar på golvet nedanför. Det är ju också en motivationshöjare, hitta någon som är mer disciplinerad än du själv och få dåligt samvete när denna tränar sex dagar i veckan medan man själv mest vill ligga i soffan och se på tv. Träningen blir i alla fall gjord när man tänker ” jag ska inte vara sämre”

Jag är dålig på att träna hemma. Det finns så många andra intressanta saker att göra. Rensa golvbrunnen i duschen, fundera över disken, sortera kryddor, prata med katten osv. Men F har köpt en bok med kettlebells övningar så i går körde vi var sitt pass. En jäkla massa swingar blev det och ett pass för magen.

20140409_181914

I dag gör det lite ont att skratta men å andra sidan har jag inte haft så mycket att skratta åt.

Annons
Veckans träning del 3: hemma