En dålig idé

I måndags satt jag och F i soffan och diskuterade löpning och olika lopp. Jag kom väll fram till att jag borde börja springa lite för flåsets skull.  Jag hade precis läst en artikel i en tidning om hur man skulle gå till väga för att inte skada sig och det kännndes som bra. Det är då det kommer, ett vad. -vad sägs om att du inte får äta godis eller chips för en du har sprungit en mil på under en timme.  -ok säger jag. Tydligen ingick öl också men det var inte så tydligt från början.  Vin får jag dricka och det klarar jag mig långt på. I vilket fall så började jag min resa till målet i dag. Efter ca 4 steg så vrickade jag foten och var tvungen att gå en bit. Men det gick bra. Denna gång ska jag springa med lite förnuft. Lungt och sakta. Kroppen ska få vänja sig vid att springa.

image

Annons
En dålig idé