Sommaren är bäst på vintern

Läste det i dag och på sätt och vis så är det ju sant.  Så här dagarna innan semestern så sitter jag och undrar.

  • Kommer det bli 20 grader igen eller är det kört?
  • Kommer jag hinna hälsa på alla som jag har halvt om halvt lovat att jag ska hälsa på?
  • Varför hälsar ingen på mig?
  • Kommer Stina klara hemresan bra?
  • Tänk om det regnar i 4 veckor?
  • Tänk om det blir kanonväder här nere?

Jag behöver semester. Men jag behöver en sådan där semester som innebär att man blir helad. Man ska komma ut på andra sidan som en ny frisk människa, gärna med en klädsam solbränna. Man ska se sina kollegor i ögonen och säga -fan den här hösten kommer att bli tuff, men det klarar vi! Ryggdunkar och applåder.

Jag har aldrig förut känt mig semesterstressad men det gör jag nu.

Annons
Sommaren är bäst på vintern

En reaktion på ”Sommaren är bäst på vintern

  1. Jag hoppas att du får en härlig ledighet och kommer tillbaka till jobbet utvilad. Se till att du får tid att ta igen dig; det gör inget om du inte hinner hälsa på alla, och om det regnar kan du lyssna på regnet och läsa böcker.
    Snart är jag tillbaka i Sverige, ser fram emot att hälsa på dig i ditt torp nå’n helg!

Kommentarer är stängda.