Helgen

Helg. det känns som om jag inte gjort något vettigt alls. måste ha nå skit i kroppen för jag har då mest bara sovit. Men jag tog tag i sittpuffen och virkade färdigt ena halvan. (den som skulle gå så fort att göra).

DSC_0012

Katten inspekterade en eventuellt ny sovplats och ja det dög väll.

DSC_0015

Katten var också ute och letade upp lite sot som hon placerade lämpligt mitt på nosen. När jag sa att det där ska vi ta bort så kröp hon under soffbordet och gav mig en blick som jag tolkade som ”rör du mig klöser jag ögonen ur dig”

DSC_0020

Jag har varit ute och gått.

DSC_0039

Och så fick det nya soffbordet en plats i hallen med korgstolarna.

DSC_0045 DSC_0042

 

Annons
Helgen

En reaktion på ”Helgen

  1. Åh så härlig sittpuff! Det har jag själv börjat tillverka en, i t-shirtgarn. Men fick slut på tröjor att klippa remsor av så den ligger på is. Har du något mönster du går efter?

Kommentarer är stängda.