Jag har ett lik under huset

Det är nått som håller på att återgå till jorden under golvplankorna i sovrummet. Tänk att döden kan lukta så fruktansvärt. Jag hoppas att det är något litet.  Nått annat roligt som har hänt? Ja katten var precis på lådan och sket. Sedan sätter hon sig på golvet och börjar  släpa sig fram med hjälp av frambenen.  Bakdelen har närkontakt med golvet och det lämnas spår. Hon nöjer sig som inte med att sladda omkring på plastmattan utan tar en sväng upp på trasmattan också. Det var länge sedan jag skrek så högt över henne.  Jag har googlat det till att hon har mask. Bra så. I morgon är det Tisdag!

Annons
Jag har ett lik under huset

2 reaktioner på ”Jag har ett lik under huset

  1. Peder skriver:

    Om du sett några runda hål i gräsmattan, som en femkronas storlek ungefär, under sommaren och/eller hösten så skulle jag kunna sätta en halvpava Motörheadvin på Grävling. DVS dess mat och/eller skit du känner som ljuvlig doft inne i torpet =)

Kommentarer är stängda.