Högsta notering

Så här mycket har jag aldrig vägt. De som känner mig vet det. Den sista knuffen upp mot 70 kg var utan tvekan att sluta snusa.  Man kan inte döva hungerkänslorna eller ett sug genom att bara ta en snus  utan jag åt i stället.

IMG_20130224_104202

Jag ska inte påstå att dessa sista kilon har hamnat på rätta stället men nu får jag väll lägga om lite strategi. Lite nyttigare mat och lite mer konditionsträning.  Jag ligger gärna runt 70 kg men kanske med lite mer muskler än vad  jag har nu. Men en sak är säker, äter man som en häst så orkar man träna också.  Jag har aldrig haft så mycket energi eller återhämtat mig så snabbt som jag gör nu.

70 kg2005-56kg                                                                                                                                                                  2012- 69kg

4 träningspass i veckan blir det, bara styrka. Vi får väll se vars det bär nu. Men jag vill behålla vikten i alla fall. Den klär mig.

Annons
Högsta notering