Loppis och sånt

Bor man här i närheten eller om man är på genomresa så tycker jag att man ska besöka Limmared. Limmared är mest känd för sitt glasbruk men det jag gillar är alla loppisar. Det finns välsorterade ställen som All-ting och så finns det stora Återbruket och i lördags när ja åkte förbi så såg jag att det öppnat ett nytt ställe. Prickar man dessutom in en Auktionslördag så kan man garanterat göra fynd. Återbruket är ett sådant där ställe som helt drivs ideellt och för välgörenhet. vilket gör att allt är superbilligt. Jag åkte dit för att leta efter tallrikar. Jag har mina fina Swedish Grace men får jag fler än 4 gäster så är det kört. Jag hittade repfria tallrikar från Höganäs för en tia stycket.  Jag har inga problem med att köpa köksartiklar på loppis. Just bara för att ha extra. Däremot har jag svårt för att köpa kläder på loppis. Vet inte varför men det är som sällan jag ens tittar på kläder.

Annons
Loppis och sånt