Kärleken är blind och barnen är fula.

Man får inte säga att spädbarn är fula. Man gör inte det. Om man inte är min kompis det vill säga. Hon gick höggravid och deklarerade att spädbarn kunde vara fula som stryk. Jaha tänkte jag men det säger man ju inte. Å så tänker jag lite som mamma, att alla ungar är fina när de är små, även människoungar. Sen fick min kompis sin unge och ja… hon hade rätt. Hennes barn var inte en av de sötaste som sett dagens ljus.

Jag har ju katt och jag tycker ju att hon är världens finaste. Men jag kan ju se att hon inte är det. Det finns ju katter som är bra mycket sötare än min katt.

Det är ok att bli fullständigt blind. Men det är inte ok att bli blind och sedan leta fel hos andras ungar. Man kan som inte stå med sin egna fula unge på armen och samtidigt förfäras och tycka synd om föräldrarna som hade ungen med FÖR STORA ÖGON. Kan man ha för stora ögon? Själv har jag små ögon och stora öron, inte världens bästa kombo.

Annons
Kärleken är blind och barnen är fula.

5 reaktioner på ”Kärleken är blind och barnen är fula.

 1. Hahaha, ja vad fasen ska man göra om man får en ful unge? Undra om det är bytesrätt på de där små…

  Fast det sista håller jag inte med om, du är görsnygg! 🙂

 2. Annika skriver:

  Undrar om din kompis själv tycker att hennes bebis är ful? Jag har alltid trott att varje mamma tycker att just hennes barn är finast av alla (själv har jag i alla fall världens finaste :-))

  1. A skriver:

   Nä men det gör hon inte. Hennes bäbis är världens gulligaste. Mitt problem är felsökandet hos andra och det faktum att det var hon själv som konstaterade att alla bebisar inte alls var fina.

 3. Jen skriver:

  Jag har legat lite efter i bloggläsandet och skulle vilja tillägga en aspekt i bebis debatten. Nyligen har jag konstaterat att bebisar (alternativt bara min bebis) inte bara ser ut som ett skrynkligt troll som fått tänderna insparkade. De väger inte heller upp det m personlighet. Inteligensen är i nivå m en lobotomerad råtta och de har väldigt få användbara funktioner. Mitt hopp hänger på att de blir mer sympatiska m tiden… när de vuxit i sin hud och sitt förstånd. Tillsvidare kan jag endast konstatera; ‘De är söta när de sover!’ (eller är det tystnaden)

Kommentarer är stängda.