Det här går ju inte!

Jag har inte tränat en enda gång i veckan. Skulle jag haft någon chans på att klara utmaningen så skulle jag behövt träna varje dag. Jag har inte huvudet för att klara såna här saker.  Eller, jag har inte en nog stark motivation.  Inget mål ingen riktning. Jag ska inte hålla på med utmaningar, jag ska göra saker som jag mår bra av, inte saker som gör att jag känner mig stressad över min brist på motivation.  Vissa veckor vill jag inte träna, nä men fine, då ska jag inte göra det.  Vissa veckor blir det gymmet varje dag och det är ok det också, men i utmaningen så måste man vara hyfsat jämn i träningen och det är inte jag.  Nä kastar in handduken och lägger upp en plan för träningen i morgon 🙂

Annons
Det här går ju inte!

3 reaktioner på ”Det här går ju inte!

  1. U.uffe.E skriver:

    Det är bara att inse att du är fullständigt normal, så funkar det för de flesta för mig med. Men det är tur för mig och de andra som besöker din blogg, att du tar onormalt bra bilder. Keep up the good work, som det heter numera. Mvh. Från en som har ruskväder ute nu.

Kommentarer är stängda.