Benrangel

Ok. Jag har haft ett uppehåll med träning sedan semestern, inte satt min fot i gymmet. Någonstans tänkte jag att -ähh jag har inte tappat så mycket. Tog bilder nu inför min 6 veckors utmaning och jo jag har tappat mycket, armarna är borta och så även axlarna. Vågen visar på 64 kg den var uppe i 67 kg innan semestern. Började träna i förra veckan och även styrkan är borta. Benen är det ingen fara med men armarna… orkar ingenting. Blir ändring på det nu. Maxtester väntar under veckan och sedan är det bara att köra.

Annons
Benrangel

En reaktion på ”Benrangel

  1. U.uffe.E skriver:

    Du är lite rolig du, jag har haft en släng av ordentlig magkatarr och gått ner ca: 3 kilo och är glad. Och du verkar ledsen för samma viktnedgång. Skämt åsido, utgångsvikten skiljer sig några hekto (många). Ha det bra och fortsätt med ditt fotograferande. Ps. hoppas du hittar igen dina armar och axlar. Ds.

Kommentarer är stängda.