Nästan allt du gör, kommer att visa sig vara meninglöst, men det är ändå väldigt viktigt att du gör det

Mitt  fina jobb. I dag blev jag sittande med ett papper i handen totalt förlamad. Vi är inne i en kaos-period där det aldrig finns tillräckligt med tid, tålamod eller ork. Men det är mysigt också, vi är några stycken som går omkring i detta kaos och vi ler lite åt varandra i smyg. Det är som om man har en hemlig klubb som ingen annan vet om. Kaos-klubben. Men vad gör jag då? Ja om några veckor är det meningen…förlåt…ska, fyra små bäbisar komma ut på marknaden. Just nu är jag så fruktansvärt less på dem att jag funderar på att korka upp champagnen när de försvinner ut ur huset. Fast de försvinner ju inte, tanken är att vi ska tillverka massor utav Jenny, Holger, Pixie och Sally som de heter.   Jag ska lägga ut bilder på godingarna senare, tills dess kan ni kika på dem här.

 

Annons
Nästan allt du gör, kommer att visa sig vara meninglöst, men det är ändå väldigt viktigt att du gör det

En reaktion på ”Nästan allt du gör, kommer att visa sig vara meninglöst, men det är ändå väldigt viktigt att du gör det

Kommentarer är stängda.