Arbetslivserfarenhet?

Jag sitter här med ont i ryggen. Jag har aldrig haft ont i ryggen förut och har som inte förstått det här med ryggproblem. Jag funderar om det är mina 6 år framför en dator som börjar ta ut sin rätt. I går försökte jag mig på några enkla yogaövningar i vardagsrummet. Det slutade med att jag låg med ansiktet nedåt i en trasmatta som luktade gammal stuga och undrade hur jag skulle ta mig upp. Katten satt på behörigt avstånd och tittade på mig. –Om jag dör nu får du börja äta av mig sa jag till henne. Men man dör inte av lite ont i ryggen och jag lyckades ta mig upp.

 Skit i ryggen nu. WordPress (bloggen) har ett nytt statistikverktyg där jag kan se från vilka länder mina besökare kommer. Sverige är ohotad etta sedan kommer Storbritannien ( hej Annika!) och på delad 3 plats ligger Finland och USA. Kollar man på landsstatistiken över ett kvartal så kan man ju undra vad det är för stackare från Iran som hittat hit.

 Nu. Lev väl och ta hand om er.

Annons
Arbetslivserfarenhet?

3 reaktioner på ”Arbetslivserfarenhet?

  1. Annika skriver:

    Hej anna! Ska nog sluta kika in och se om du har skrivit nå’t så fort jag får tråkigt om du håller reda på hur ofta jag gör det 🙂

  2. U.uffe.E skriver:

    Ont i ryggen är inget kul alls, det har jag tyvärr lång erfarenhet av. Eftersom du inte kommenterat mitt svar på gåtan antar jag att du inte tyckte om svaret, så därför får du här en alternativ lösning : ”Badkrukan” kan också vara ”oi”. Klä dig varmt, tänd kaminen linda in dig i en filt, drick något varmt med katten i knät. Krya på dig.

Kommentarer är stängda.