Ullared-Gekås

Ok, Ullared är byn och gekås är jättevaruhuset. Jag klev upp o6.00 och gjorde mig i ordning för att fara ner till Halland. Gekås öppnar 07.00 och jag tänkte att ju tidigare jag är där desto fortare får jag fara hem. Gekås är vansinne förpackat i ett butiksformat. Man blir knäpp när man petar in 5 kronan för att få loss vagnen (som är i jätteformat). Jag visste precis vad jag skulle ha men det gick åt h-vete direkt när jag kom innanför dörren och såg att de hade ett mycket bra erbjudande på höstlökar. Sen gick det bara utför men det gick fort utför. Jag hade en full vagn och stod i kassan redan 09.30. Jag kom hem med 56 varor som jag inte visste att jag behövde. Det går inte att komma i från att Gekås är vattenhålet för män med förlorade kroppar och kvinnor med svanktatueringar som syns. Folk hasar runt i foppatofflor och mjukbyxor. Men det är kul, det är en upplevelse och man får sitt shoppingberoende mättat för ett tag framöver. Men tror man att man åker till Gekås för att göra fynd så tror man fel. Visst det är jättebilligt men det är så billigt att man köper 2 stycken i stället för en. Av mina 56 varor så var det max 20 som var planerade.

Annons
Ullared-Gekås

2 reaktioner på ”Ullared-Gekås

  1. morgan skriver:

    Att gekås är vansinne har du rätt i!jag bor nästan där.å jag håller på att spara pengar till världens största fordon så jag en vacker dag kan slänga ett rep runt alltihop,köra till världens ände och putta skiten över kanten!

Kommentarer är stängda.