Ändrat

Åhh kanske lite tråkig ändring av utseendet men det höll på att gå käpprätt åt helvete så jag blev så nöjd  när det äntligen fungerade. Större bilder fick jag i alla fall, Ny bild där uppe kommer så småningom. Länkar, arkiv och allt annat finns längst ner på sidan.

Ni som inte bloggar eller bloggar men inte använder WP kan sluta läsa här, jag tänkte redogöra för mitt lilla helvete som jag gått igenom.  Jag har köpt mig rätt att ändra i CSS koden, jag trodde att när jag nu skulle ändra tema så skulle WP ta bort min gamla kod och ersätta den med den nya ”grundkoden” för temat. Det gör den inte, den behåller min sparade kod men med nytt Temautseende, det såg för tääskigt ut ett tag här. Men jag löste det hela genom att välja nytt tema och sedan radera hela css koden och spara, då lägger den in grundkoden för det temat. Jag höll på att ge upp här ett tag.

Annons
Ändrat