Äckligt eller bara en sund inställning

Sånt här ska man inte skriva om. Man ska ju vandra genom livet och framstå som så normal som möjligt. Att tvätta håret är normalt. För ett antal år sedan åkte jag till Åre och Fäviken med Jonas och Sofi. Vi tror att det är 3 år sedan, kan vara 4 men jag orkar inte kolla. På vägen hem köpte jag en schampoflaska. ungefär samtidigt bestämde jag mig för att tvätta håret lite mer sparsamt. Eftersom den där flaskan räckte ganska länge så har jag haft ganska bra koll på hur många flaskor jag använt under åren. Och…antalet är 3 st. Jag har sedan den resan till Åre för ett antal år sedan köpt 3 schampoflaskor. Nu måste jag köpa en ny, det är ett ganska stort beslut. Om jag följer min årsförbrukning så ska jag ju ha den i ett år drygt. Alltså ni får inte tro att jag aldrig tvättar håret, jag duschar ju varje dag och då blöter jag ju håret också men det är inte alltid det hamnar schampo i det. Så då var det skrivet…skönt.

Annons
Äckligt eller bara en sund inställning