London Baby

Om jag och Sojf hade varit rika hade vi varit i London just nu. Nu är  vi inte det så resan blev raderad för ett tag sedan. Detta har medfört att jag helt glömt bort att det är långhelg. Gravt arbetsskadad så är 1 Maj bara till ondo. Platsar inte alls in Projektplaneringen. Måndag blir nog några timmars jobb ändå. En riskbedömning ska renskrivas och en massa annat pappersarbete måste vara klart till på onsdag. KUL KUK!

Apropå kuk. Jag har inte berättat om det sinnesslöa snillet som tyckte det var kul att kladda lite på några stenskivor? Han skrev i alla fall KUK på undersidan av några fönsternischar. Problemet med sten är att de är poröst och att saker som tusch så småningom blöder igenom. Tänk att vara beställare av dessa stenskivor och se att det står ett bakvänt KUK på varenda en i bygget efter nån månad.

Annons
London Baby

En reaktion på ”London Baby

  1. Jävlar så surt det kändes att läsa det här. Tänk, vi hade faktiskt kunnat vara i London just nu.
    Jaja, jag köpte ju nya löpardojor idag istället. Var ganska mycket lycka i det oxå, men just nu i skuggan av london kändes det lite futtigt. haha!

Kommentarer är stängda.