Träning och mat

Sitter med en härlig värk i axlarna, armarna kommer att ömma imorgon.  I morgon får det bli lite ben och rygg innan långhelgen börjar. Har börjat kunna lägga på lite mer vikt nu i övningarna och jag kör en övning tills det tar dyngstopp. När det kommer till mat fokuserar jag främst på att få i mig det protein som är rekommenderat när man styrketränar. I mitt fall innebär det ca 140 g per dag. Att få i sig så mycket genom bara mat är för mig lite övermäktigt så jag dricker proteindrinkar också. Då får jag i mig ca 30 g på ett svep. I övrig försöker jag äta ”ren” mat. Det gick åt helvete i går när jag köpte en pizza men i dag ställde jag mig och lagade ordentligt. Det blev fläskfile, klyftpotatis och en typ av guacamole. Guacamolereceptet har jag fått av Stor Stina som bodde ett år i Mexiko. Hon visade hur mexikanerna gjorde sin avokadoröra. 2 mogna avokados, 1/2 silverlök, så mycket röd chili man vågar (finhackad!) och så en skvätt lime. Absolut ingen vitlök, det är ett svenskt påhitt. Den blir fantastiskt god, testa.

Annons
Träning och mat

En reaktion på ”Träning och mat

  1. Ditt inlägg inspirerade mig i massor, så jag var tvungen att skriva av mig lite, men det stötte nog en del jojobantare, så jag tappade lite läsare på köpet ;-P Men men. Gucamolereceptet ska jag testa, har alltid vitlök men då tappar man ju avocadosmaken, så får testa the real thing! 😀 KRAM

Kommentarer är stängda.