Helvets jävla kuk

Plockade upp katta för lite mys i soffan. Gissa vad jag känner när jag kliar henna bakom öronen…en liten klump…den lilla klumpen är självklart en fästing. Åhhhhh fick panik och sprang och hämtade en pincett, slöaste jävla pincetten i världen. Blev ingen bra borttagning. Halva fästingen sitter ju kvar. Dynga dynga dynga. katten sover i min säng på natten undra många som finns i min säng just nu.  Fy sjutton det kryper i hela kroppen på mig.

Annons
Helvets jävla kuk

3 reaktioner på ”Helvets jävla kuk

  1. A skriver:

    Mmm jag insåg det jag också. Norrland med sin snö lockar faktiskt lite. Men nu är katta preppad med nått medel så vi får väll se hur sommaren blir.

  2. vän av oordning skriver:

    Jag har slutat använda ordet FITTA i nedvärderande ordalag för jag kom på att det var något bra… Du kanske borde fundera på din rubrik…

Kommentarer är stängda.