Toppen på en skitvecka

Den här veckan alltså. Småförkyld och dåsig. INGET flyter på jobbet, känns som om jag har bankat huvudet i vägg efter vägg. Hemmet har varit katastrof och det luktar sopor runt diskbänken. Att klä sig på morgonen har varit en utmaning eftersom ”blandhögen” av smutsiga och rena kläder aldrig har blivit riktigt genomgången. Katten har sovit färdigt kl 04:00 hela veckan och hon ger sig inte fören jag också är uppe. Hon har i och för sig åkt ut fortare än kvickt. För att toppa allt fläkte jag bort en stor del av en tumnagel när jag skulle försöka få bort ett spikat bakstycke på ett skåp. Just nu vill jag bara dra ett täcke över huvudet och dö en stund.  

Annons
Toppen på en skitvecka

En reaktion på ”Toppen på en skitvecka

  1. Annika skriver:

    Jag önskar att jag hade gjort illa tummen eller nåt. Jag vill också lägga mig under täcket och dö en stund, är på så fruktansvärt dåligt humör, men har ingenting att skylla på.

Kommentarer är stängda.