Den där självbilden

Ber om ursäkt för mitt förra inlägg.. Inställning är A och O för ett lyckligt liv. Just där när jag insåg att den där tummen skulle plåga mig i veckor var min inställning lite på botten. Så fort jag stöter i mot något med den där tummen så går det en ilande smärta genom tummen vidare upp i armen och så slutar det med en liten bomb i hjärnan.

I helgen är det däckbytarväder. Och med rätt inställning så kommer det att bli riktigt spännande med min lilla skada.

Apropå inställning. Jag har jäkligt dålig disciplin när det kommer till träning. Jag lyfter vikter…sporadiskt. Ska bli ändring på det. Jag gillar ju som det resultat jag får av mitt sporadiska tränande. Tänk vilket jäkla resultat jag skulle få om jag hade nån karaktär. I och med klockomställningen nu i helgen så kör vi.

Schemat ser ut som följande:

Dag 1: Ben

Dag 2. Armar och axlar

Dag 3. vila

Dag 4. Mage och rygg

Dag 5. Lyft/ Crossfit

Dag 6. Vila

Dag 7.  Löpning

Målet är en viktuppgång till 70 kilo. Måste fundera lite på hur lång tid detta kan ta. Nån dag ska jag lägga upp övningarna jag gör.

Annons
Den där självbilden