Projekt 2012 -Tvivel

Nu gäller det fan bara att bestämma sig. Fick hem en ny sändning av förstoringar från Crimson och ingenting kändes bra. Hej tvivel å hej dåligt självförtroende. jag stör mig på de mest banala saker som en blomma som ligger 5 mm för nära kanten på bilden. Men men i helgen skall jag fara till ikea och köpa lite ramar och så rama in och titta ordentligt när skiten sitter på en vägg.

Annons
Projekt 2012 -Tvivel

3 reaktioner på ”Projekt 2012 -Tvivel

  1. Annika skriver:

    Anna, jag har sett en massa superfina foton som du tagit, är säker på att du har några som duger! Blommorna är där de är, det är inget att göra åt :-). Ser fram emot att se resultatet!

    1. A skriver:

      Tack kusinen. Tror det blir bättre bara jag får upp de på väggarna och får ställa mig en bit i från och titta

Kommentarer är stängda.