Det där med heminredning

Alltså jag sitter och jobbar på ett företag som sysslar med heminredning, typ. Vi gör ju ändå möbler som skall hamna i var mans hem.  Man kan ju tycka att jag borde vara måttligt inredningsintresserad? Eller? Prenumerera på 20 olika inredningstidningar osv. Det gör jag inte. Jag köper lösnummer när jag känner för det. Sen har vi alla jäkla inredningstidningar på jobbet och vi har också perioder då vi maniskt sitter och tittar igenom tidning efter tidning för att hitta en viss känsla. När man fastnar för en bild så åker en kniv fram å så svich svich är bilden utskuren och uppsatt på en vägg. Sen kan jag bli så full i skratt när man sitter och läser bildtexterna i inredningstidningar. I bland undrar jag hur ofta copy paste används eller om det är så att alla svenska hem faktiskt ser lika dana ut. När det kommer till inredningscitat så hittade jag dessa fantastiska tavlor via trendenser.se

Annons
Det där med heminredning

2 reaktioner på ”Det där med heminredning

  1. Hehe.. Jag förstår inte riktigt nödvändigheten av definition hela tiden. Men å andra sidan förstår jag inte folk som har en ”stil” heller 😉

Kommentarer är stängda.