Era barn intresserar mig inte

Föräldrar på Facebook. Som dokumenterar sina barns förehavande genom statusuppdateringar. Varje steg. Viktkurvor. Magsjuka. ALLT. I dag fick man gissa vikt och längd på en unge som nyss varit på BVC. Jag gissade ingen vikt, jag scrollade vidare och letade efter barnlösa människor. Men jag ska inte säga nått, mina statusuppdateringar handlar om katten. Folk skiter väll fullständigt i om hon har snurrat in sig i en gardin eller inte. Men jag inser ju det. Att jag måste sluta. Det gör inte föräldrarna.  Imorgon fyller finaste Sofi år. En förälder som inte skriver om ungen på Facebook. Jag tycker om dig för det. Grattis.

Annons
Era barn intresserar mig inte

5 reaktioner på ”Era barn intresserar mig inte

 1. Haha, känner igen det där! Men allra värst är nog de där måste-berätta-vilka-tider-ungen-var-vaken-under-natten-föräldrarna. HAAAAATE them!
  Tur att jag är felfri 😉 *host*

 2. Annika skriver:

  Man kan ju välja att inte få statusuppdateringar från människor som hela tiden skriver sånt man inte är intresserad av, bara ett litet tips…

  1. A skriver:

   Jag har redan blockat alla som redovisar dagens alla krämpor. Blir snart inga kvar. Jag borde nog skippa FB helt.

Kommentarer är stängda.