Projekt 2012 – Älska/hata relationen.

I början tänkte jag att jag har nog ganska många bilder som kan fungera. Ganska många blir ganska få när man börjar granska de närmre. Man blir självkritisk när man sitter och ska välja ut bilder. Mina favoriter kanske inte är någon annans. Sedan tror jag det beror lite på hur man pressenterar dom i Galleriet också. En inramad bild fotad mot en vägg ger sig nog bättre än en bild rakt upp och ner.  Innan veckan är slut skall mitt första urval vara klart, samt ett utkast på galleriet. Sedan får mitt bollplank säga vad hon tycker. Hon får göra en rensning hon också. Min förhoppning är att ha max 5 foton till att börja med. Använder wonderwall.se som inspiration för hur de visar upp sina objekt.

Annons
Projekt 2012 – Älska/hata relationen.

En reaktion på ”Projekt 2012 – Älska/hata relationen.

  1. Annika skriver:

    Ser fram emot att se vilka bilder du väljer, säkert passar någon av dem hemma hos mig :-). Kul med ett litet projekt, lycka till!

Kommentarer är stängda.