Duktiga människor

Är det något jag kan bli stressad över är det duktiga människor. Med duktig menar jag sådana som inte kryper ner i soffan direkt när de kommer hem från jobbet. De duktiga har ork till så mycket. De duktiga är de som startar eget på sidan om, de som viker tvätten direkt in garderoben, de som rider, de som alltid har ordning och reda, de som alltid har tid att fixa håret och sminka sig på morgonen. Jag är sjukligt oduktig. Mina kläder ligger i en hög på golvet som är lite sotigt. Varifrån får man energin? Efter nästan 10 timmar på jobbet så är mitt första val att bara kura ihop mig i soffan och kolla på tv. Eller handlar det om hur viktigt saker och ting är för en? Jag har ju en naiv föreställning om att mina kompisar tycker att det är avslappnande att komma hem till mig för att det inte är så perfekt. – Kan jag ta ett glas vatten? -Ja men du får nog diska dig ett glas först. Sån är jag.

Annons
Duktiga människor

2 reaktioner på ”Duktiga människor

Kommentarer är stängda.