Jägarna 2

Är inte lika bra som ettan, tycker jag i alla fall. Skillnaden mellan filmerna är att i ettan våldtar man en asiatisk kvinna, jagar bärplockare och skjuter en förståndshandikappad medan vi i publiken får se på. I jägarna 2 är det inget sånt, där har saker redan skett och sedan ska det bara nystas.  Men filmen är inte dålig, långt i från. Peter Stormare gör ju rollen som psykopat/polis väldigt bra.

Annons
Jägarna 2

2 reaktioner på ”Jägarna 2

  1. anneli skriver:

    jägarna jo jag har sett den och håller me…men du vilken super blogg jag älskar den!!!! vill bara läsa mera om vad som kokar i ditt huvud. när jag pratat med dig sist gick jag genast in å läste, jag skrattade högt av förtjusning det va liksom anna w i ett nötskal….så ärligt å naket!!!

    1. A skriver:

      Tack vännen. I bland blir det att jag skriver mer här och i bland mindre. Roligt att du läser du me 🙂

Kommentarer är stängda.