Första doppet

Tror jag har hittat en ganska bra badstrand där jag kan hänga i sommar.  Enda nackdelen är att hela stället sluttar så tappar man en frukt så kommer den att rulla ner i sjön, å andra sidan är det perfekt lutning för solning. Jag badade och gissar att det nog inte var mer än 14 grader i vattnet.

Reflektion: Små barn kan bada hur länge som helst i kallt vatten utan att ta någon synbar skada. Pensionärer går om kring i mössa och jacka i 25 graders värme. hur kommer detta sig?

Annons
Första doppet

2 reaktioner på ”Första doppet

  1. Ha Ha! Det stämmer verkligen. Mitt ena barnbarn på 2½ fryser aldrig, medans jag fryser trots 17 varmgrader. Uppväxt i Östersund, så borde man ju tycka att man skulle varit härdad, för där blåser det ju småspik jämt.
    Ha en varm och skön helg! =D

Kommentarer är stängda.