Falköping

Ja då var man framme, jag sitter på golvet som är översållat med flyttlådor. Har tagit ett tårfyllt hej då av pappa som for hemåt  igen.  Men nu är jag här och det känns skönt. Fast jag saknar Dorotea och alla där. Nu ska man börja om igen och det känns så där faktiskt. Jaja det ordnar sig nog. Imorgon gör jag min första dag på nya jobbet och i helgen blir det IKEA för att kolla på soffa och säng. Hej så länge.

Annons
Falköping

5 reaktioner på ”Falköping

 1. magnus lindh skriver:

  Hej anna, saknar dig redan. Blir tomt utan dig. Du var precis vad polar behövde, en frisk fläkt. Hoppas du får det bra och att du kommer och hälsar på nån gång.

 2. Eivor i Myckelgensjö skriver:

  Hej Anna!
  Nu börjar ett nytt kapitel i ditt liv. det kommer att bli bra. Du får nya erfarenheter och får utnyttja din kapacitet med nya jobbutmaningar. Och Dorotea finns ju kvar!
  Kramar från ”moster”

 3. Hej! Jag flyttade ju från Luleå till Lidköping för ett år sen, och än fast det tar emot att säga det så är södra delen av Sverige (då Västra Götaland) inte så pjåkig ändå. Norrland har sina plus och söder sina. Jätte fin natur kring Vänern, så det finns mycket att se! Lidköping ligger ju inte så långt från Falköping så hör bara av dig om du vill komma därifrån nångång!

  /Evelina, kompis till Veronica, om du kommer ihåg 🙂

Kommentarer är stängda.